decoration decoration decoration
decoration
leaf leaf leaf leaf
decoration decoration

Geschiedenis

Wat ooit is begonnen in 1994 met een boerentrek en daaropvolgend een gezellige feestavond is in de jaren erop uitgegroeid tot een geheel georganiseerd weekend onder de naam ‘Powertime’. Dit evenement heeft sinds 2006 niet meer plaatsgevonden om diverse redenen.

Na 5 jaar is er besloten om een herstart te maken van de Trekkertrek Denekamp. Het is dan ook voor het nieuwe bestuur, met behulp van enkele oud-bestuursleden, een geweldige uitdaging geweest om dit evenement opnieuw leven in te blazen.

Ons doel was om alle liefhebbers en belangstellenden in de regio te voorzien van een daverend evenement door middel van een ‘kleinschalige’ boerentrekkertrek.

Het is vanzelfsprekend dat je als evenement moet voldoen aan regels als bijvoorbeeld verplichte EHBO, brandbeveiliging en bewaking van het terrein, maar zulke zaken moeten wel ‘even’ geregeld worden. Daarnaast is natuurlijk de sponsoring erg belangrijk geweest om het evenement tot een succes te maken.

Met ruim 100 sponsoren hebben we dan ook een zeer tevreden gevoel over onze inzet wat betreft sponsoring. Deze inzet is natuurlijk beloond wat betreft financiën, maar ook zeker wat betreft de PR. Op de een of andere manier geef je door persoonlijke benadering van mensen/bedrijven in de regio bekendheid aan het evenement. Het onderwerp ‘trekkertrek’ was in en rondom Denekamp iets dat zeker leefde, zowel vóór als na de trekkertrek. We mogen spreken van een daverend succes en hopen iedereen jaarlijks te verwelkomen op dit evenement!

loading
×