decoration decoration decoration
decoration
leaf leaf leaf leaf
decoration decoration

Sponsoren

Sponsoring Trekkertrek 2019

Stichting Trekkertrek Denekamp organiseert jaarlijks een tractorpulling. Met een goede en positieve organisatie is inmiddels een regionaal evenement neergezet met 180 deelnemers en circa 800 bezoekers. Voor jong en oud wordt ook deze editie geprobeerd een mooi programma samen te stellen met onder andere een knallend tentfeest en voldoende speelmogelijkheden voor de jeugd. Elk jaar probeert Trekkertrek Denekamp zich hierbij te vernieuwen zonder daarbij de charme van de kleine opzet uit het oog te verliezen.

NIEUW IN 2019
Na het succes van onze vorige jaren aan de Kanaalweg in Denekamp, waar we inmiddels al hadden uitgebreid door op 2 banen te rijden, is er dit jaar besloten het evenement te verplaatsen naar een locatie aan de Grensweg in Denekamp. Op deze locatie is het evenement nóg beter bereikbaar en zijn er nog meer mogelijkheden voor uitbereiding. Zo zal er dit jaar niet alleen op zaterdagavond een feestavond zijn, maar ook op vrijdagavond!

SPONSORING VAN TREKKERTREK DENEKAMP

Goede sponsoring levert een win-winsituatie op. Voor ons als stichting zijn de motieven van een dergelijke samenwerking waarschijnlijk duidelijk. Maar waarom zou u ons sponsoren? Hieronder zetten we daarom graag kort uiteen wat de toegevoegde waarde voor uw bedrijf kan zijn. Tevens vindt u een overzicht van de diverse sponsormogelijkheden en prijzen. Het betreffen de meest voorkomende sponsormogelijkheden, maar ook uw ideeën en suggesties zijn meer dan welkom.

WAAROM SPONSOR WORDEN?

Elke sponsor is bij Trekkertrek Denekamp meer dan welkom. Zowel kleine als grote sponsors. Voor elk budget zijn er sponsormogelijkheden. Doet u mee?

SPONSORMOGELIJKHEDEN

Website € 50,-
Op de website van Trekkertrek Denekamp wordt uw logo, bedrijfsnaam en een link naar uw eigen website gedurende een jaar geplaatst. Onze website wordt jaarlijks 4200 keer bezocht door meer dan 3000 unieke bezoekers.

Reclameborden € 100,-
De reclameborden/spandoeken/vlaggen dienen voorafgaand aan het evenement aangeleverd te worden. Het is ook mogelijk de spandoeken op te sturen naar onderstaand adres.

Programmaboek
Een advertentie in ons programmaboek met een oplage van circa 500 exemplaren in zwart/wit
* Vermelding bedrijfsnaam (laatste pagina) € 25,-
* 1/4 pagina € 50,-
* 1/2 pagina € 75,-
* 1 pagina € 100,-
* Middenpagina € 250,-

Productsponsoring in overleg
Productsponsoring kan op allerlei manieren. Heeft u eigen ideeën of kunnen wij met u meedenken? Neem gerust contact met ons op.

Naamsponsor klassen € 100,-
Koppel uw bedrijfsnaam aan een van de verschillende klassen met een vermelding in het programmaboekje en uw logo op de bokaal.

Jingle € 50,-
Laat uw bedrijfsnaam opnemen in de jingle, welke tijdens het evenement meerdere malen zal worden afgespeeld.

Social Media € 50,-
Op Facebook plaatsen wij in aanloop naar de Trekkertrek Denekamp berichten aan meer dan 1.000 volgers. Een ideaal podium om ook uw bedrijfslogo op te verspreiden, uw bedrijfslogo of advertentie wordt dan 1x gepromoot op onze pagina!

Bij elke € 25,- die u sponsort ontvangt u 1 toegangskaart voor het evenement. Bovenstaande betreft een overzicht van de meest voorkomende sponsormogelijkheden, maar ook uw ideeën en suggesties zijn meer dan welkom. Hiervoor en andere reclamemogelijkheden kunt u contact opnemen met Lars Roeleveld, e-mail: info@trekkertrekdenekamp.nl.

De bedrijfslogo’s of advertenties moeten voor 15 maart 2019 worden verstuurd naar bovenstaand emailadres. Gelieve logo’s aanleveren van voldoende kwaliteit, u bent zelf verantwoordelijk voor de (druk)kwaliteit van de logo’s.

Stichting Trekkertrek Denekamp
Penninksbrugweg 11, 7591 PM Denekamp
KVK: 62490982
Rekeningnummer: NL20 RABO 0301 4982 96

loading
×