decoration decoration decoration
decoration
leaf leaf leaf leaf
decoration decoration

Sponsoren

SPONSORING TREKKERTREK DENEKAMP 2023

Stichting Trekkertrek Denekamp organiseert jaarlijks een tractorpulling. Met een goede en positieve organisatie is inmiddels een regionaal evenement neergezet met 180 deelnemers en circa 800 bezoekers. Voor jong en oud wordt ook deze editie geprobeerd een mooi programma samen te
stellen met onder andere een knallend tentfeest en voldoende speelmogelijkheden voor de jeugd. Elk jaar probeert Trekkertrek Denekamp zich hierbij te vernieuwen zonder daarbij de charme van de kleine opzet uit het oog te verliezen.

DEZE EDITIE IN 2023
Nadat we vorig jaar weer terug waren met een zeer geslaagde en vanouds gezellige trekkertrek na een pauze van 2 jaar. Gaan we er ook dit jaar weer voor om wederom een grandioos trekkertrek evenement te organiseren. Onze 11e editie staat gepland op zaterdag 6 mei 2023. De feestavond zal worden ingevuld door De Paloma’s en niemand minder dan DJ Ötzi. Ook dit jaar zijn we terug te vinden aan de Kanaalweg 26 in Denekamp.

Sponsoring van Trekkertrek Denekamp

Goede sponsoring levert een win-winsituatie op. Voor ons als stichting zijn de motieven van een dergelijke samenwerking waarschijnlijk duidelijk. Maar waarom zou u ons sponsoren? Hieronder zetten we daarom graag kort uiteen wat de toegevoegde waarde voor uw bedrijf kan zijn. Tevens vindt u een overzicht van de diverse sponsormogelijkheden en prijzen. Het betreffen de meest voorkomende sponsormogelijkheden, maar ook uw ideeën en suggesties zijn meer dan welkom.

Waarom sponsor worden?

Elke sponsor is bij Trekkertrek Denekamp meer dan welkom. Zowel kleine als grote sponsors. Voor elk budget zijn er sponsormogelijkheden. Doet u mee?

SPONSORMOGELIJKHEDEN 2023

Website € 50,-
Op de website van Trekkertrek Denekamp wordt uw logo, bedrijfsnaam en een link naar uw eigen website gedurende een jaar geplaatst. Onze website wordt jaarlijks 4.200 keer bezocht door meer dan 3.000 unieke bezoekers.

Reclameborden € 100,-
De reclameborden/spandoeken/vlaggen dienen voorafgaand aan het evenement aangeleverd te worden.

Programmaboek
Een advertentie in ons programmaboek met een oplage van circa 500 exemplaren in zwart/wit
* 1/4 pagina € 50,-
* 1/2 pagina € 100,-
* 1 pagina € 150,-
* Middenpagina € 500,-

Productsponsoring in overleg
Productsponsoring kan op allerlei manieren. Heeft u eigen ideeën of kunnen wij met u meedenken? Neem gerust contact met ons op.

Naamsponsor klassen € 150,-
Koppel uw bedrijfsnaam aan een van de verschillende klassen met een vermelding in het programmaboekje en uw logo op de bokaal.

Jingle € 50,-
Laat uw bedrijfsnaam opnemen in de jingle, welke tijdens het evenement meerdere malen zal worden afgespeeld.

Social Media € 100,-
Op Facebook plaatsen wij in aanloop naar de Trekkertrek Denekamp berichten aan meer dan 1.000 volgers. Een ideaal podium om ook uw bedrijfslogo op te verspreiden, uw bedrijfslogo of advertentie wordt dan 1x gepromoot op onze pagina!

Bij elke € 25,- die u sponsort ontvangt u 1 toegangskaart voor het evenement. Bovenstaande betreft een overzicht van de meest voorkomende sponsormogelijkheden, maar ook uw ideeën en suggesties zijn meer dan welkom. Hiervoor en andere reclamemogelijkheden kunt u contact opnemen met Lars Roeleveld, e-mail: info@trekkertrekdenekamp.nl.

De bedrijfslogo’s of advertenties moeten voor 15 maart 2022 worden verstuurd naar bovenstaand e-mailadres. Gelieve logo’s aanleveren van voldoende kwaliteit, u bent zelf verantwoordelijk voor de (druk)kwaliteit van de logo’s.

Stichting Trekkertrek Denekamp
KVK: 62490982
Rekeningnummer: NL20 RABO 0301 4982 96

loading
×